Testimonials

Velen gingen u voor

Wat vonden zij?

“Na een healingsessie bij Nalinie was het alsof ik een strakke coltrui uit deed. Ik voelde de beknellende energie rondom mijn hals verdwijnen. Ook kon ik de ware persoonlijkheid van iemand helder zien waar ik een tijd mee omging. Het was alsof ik een verblindende sluier afdeed en verbrak ook het contact met deze persoon”.

Client K.

“De healing dat ik van Nalinie kreeg voelde zo ontspannen en energie vernieuwend. Ik voelde me zo schoon van binnen na afloop. Bedankt Nalinie”

Katerina Michailovska

“Mijn healing bij Nalinie was van het begin tot het einde een fijne ervaring. Met haar rust en kennis geeft ze je het gevoel dat ze je serieus neemt en daardoor ga je met een zeer goed gevoel weer naar huis. Een echte aanrader!”

Judith Lensen

“Ik wist vooraf niet goed wat ik kon verwachten van de healing, maar Nalinie legt tijdens de healing heel helder uit wat ze doet. Ik vond het erg fijn dat ik specifieke punten kon aangeven waar ze op zou focussen. Ook de nazorg was ontzettend goed, wat ik belangrijk vind met energiewerk. Dat geeft een prettig gevoel.”

E

“Nalinie is een warme persoonlijkheid, waardoor je gelijk ontspant.

Je energiesysteem wordt opgeschoond en blokkades van dat moment opgeruimd. Ze weet goed tot de kern te komen. Ze is ontzettend heldervoelend en helderziend als ze zich op jou afstemd (met jouw toestemming.)

Na afloop voel ik me lichter en energieker en heb ik een grote glimlach op mijn gezicht. Daarnaast vaak een mooi persoonlijk inzicht.

Je hoeft er niet in te geloven, het gebeurt gewoon!”

Marloes

Ik was moe en duidelijk uit balans. Ik zat teveel in het verleden gevangen. Tijd voor een duwtje in de goede richting: het heden. Ik begon de eerste healingsessie bij Nalinie meer als een try out. Het beviel al gelijk goed. Ik liet de behandeling over mij heen komen. Er kwam verdriet omhoog, en ook iets van berusting. Na de behandeling voelde ik me een beetje moe en suffig. Ik viel op de bank in slaap, en ’s avonds lag ik vroeg in bed. De volgende dagen merkte ik wat de behandeling met mij heeft gedaan: ik voel ik mij aanzienlijk energieker dan voorheen. Er is eindelijk weer wat rust en ruimte in mijn hoofd. Ruimte om het verleden te laten voor wat het is, dit ging gepaard met een stukje acceptatie waar ik jaren moeite mee had. Ik begon ook meer te beseffen dat ik meer in het nu moet leven. Het is een subtiel duwtje in de positieve richting. Op naar meerdere sessies.”

Natasha

“Bijzonder, warm, mooi en met resultaat. Dat zijn kernwoorden die voor mij van toepassing zijn op een sessie met Nalinie. Door haar brede kennis en oprechte interesse in de mens weet zij direct een vertrouwde en veilige omgeving te creëren. Vanuit deze kennis weet zij wat jou het beste verder helpt. Voor mij was dit een healing.  Ik had vooraf geen idee wat dit inhoudt. Nog steeds weet ik dat nu eigenlijk niet, maar ik heb het ervaren als een hele relaxte manier om weer goed met jezelf in verbinding te komen en te zijn. Het woord healing is hier in de meest letterlijk zin aan de orde!”

Linde

“Ik had besloten om Nalinie te bezoeken en hulp te vragen omdat ik constant psychisch en fysiek moe was. Ik had het elke dag koud. Ik voelde duidelijk dat mijn levensenergie nauwelijks stroomde, alsof ik ergens “lekte”. Toen ik eindelijk in de heel aangename werkruimte bij Nalinie zat, begonnen oude heel diep opgeslagen verhalen binnen te schieten. De herinneringen aan mijn kindertijd en gevoelens gelinkt aan eenzaamheid en onzekerheid hebben me verrast. Ik “zag” en voelde bepaalde situaties opnieuw.

Nalinie kon mijn energie heel sensitief begeleiden en sturen. Ze kon diepe connecties vinden tussen verleden en hedendaagse gebeurtenissen.

Het meest bijzonder was dat ik de eerste keer in mijn leven sterk het gevoel heb gekregen om mijn vader en mijn halfzus en broer, die ik nooit gezien had, op te zoeken. Ik snapte het niet, maar Nalinie kon het goed uitleggen. Naar aanleiding van deze sessie ben ik op zoek gegaan naar mijn familie in het buitenland. Toevallig vandaag heeft mijn zus contact met mij opgenomen…O Happy day…

Ik ben Nalinie heel erg dankbaar voor haar hulp. Naast het feit dat ze een zacht lief mens is, is ze ook heel professioneel. Ze heeft ontzettend veel oude pijn opgeruimd bij mij  waardoor ik beter dan ooit kan functioneren in mijn leven.

Ik zou de sessie bij Nalinie van harte aanbevelen aan iedereen die op dit moment veel blokkades voelt.”

Ingrid

“De kamer en stoel voelde comfortabel aan. Nalinie gaf mij het gevoel afgespeeld.  

Ze kon alles heel goed aan mij uitleggen waarom er blokkades in mijn lichaam waren ontstaan, die opgeschoond mochten worden.

Er gebeurde echt iets op energie niveau.

Alsof mijn ogen weer veel helderder alles kon waarnemen…ze liet mij dit ervaren; everything you need, your courage, strenght, compassion and love, everything you need is already within you!” dat het veilig bij haar was. Op de stoel met kop thee en boekje kon ik er gewoon zijn. Soms vroeg ze iets over familie en belangrijke gebeurtenissen die zich in mijn leven hebben

Anoniem

Heb je nog vragen?

Stuur dan een berichtje