Nalinie Premchand

Energetisch coach

Het is mijn passie om mensen zich weer beter te laten voelen en in balans te laten leven

Hey, ik ben Nalinie. En mijn missie is om jou te helpen zoeken naar de oorzaak van jouw stress- en burn-out klachten om vervolgens weer in balans te komen en je leven te herpakken en persoonlijk te groeien

 

Mijn verhaal 

Tijdens de opleiding Geestelijke Heelkunde ontdekte ik wat de oorzaak was van mijn vermoeidheidsklachten. Dit is de reden dat ik heel graag anderen wil helpen de oorzaak te vinden waar stress- en burn-out klachten vandaan komen. Hierna kun je de balans in je leven herpakken en persoonlijk groeien. Dit heeft een zeer positief effect op jezelf en op je omgeving.

Als kind vroeg ik mij af waarom ik situaties kon invoelen. Mij werd verteld dat wij vanuit Suriname voor vijf jaar naar Nederland zouden verhuizen om hier te kunnen studeren. Ik voorvoelde bij het afscheid nemen al, wie ik wel en wie ik niet meer zou terugzien. Niet verwerkte emoties en ervaringen kunnen ergens in je energiesysteem vastzitten. Als je na jaren weer iets meemaakt waardoor je van slag raakt kan dit te maken hebben met de eerder niet verwerkte emotie of ervaring. Deze trigger kan verschillende vormen aannemen. Bij mij was de trigger ‘afscheid’ nemen.

Met mijn gezin woon ik in nu Voorburg. Begonnen in de commerciële modewereld met een overstap naar de overheid werd het tijd voor een persoonlijke ontwikkeling. Dit werd coaching met specialisatie wandelcoaching. Ik gebruik de natuur om zichtbaar te maken wat de coachvraag is. Verwonderd is de cliënt als de oplossing ook te zien en te voelen is in de natuur.

Nu weet ik, door ervaring, dat de verstoringen in het energiesysteem op mentaal, emotioneel en fysiek niveau ervaren worden. Door mijn studie Geestelijke Heelkunde kan ik deze verstoringen opschonen en herstellen.

 

Heb je nog vragen?

Stuur dan een berichtje